Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για 6χρονο αγοράκι που πνιγόταν από φαγητό – Περιπολικά άνοιγαν δρόμο στο ασθενοφόρο

Σύμφωνα με πληροφορίες το 6χρονο αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Γέφυρα ζωής για ένα αγοράκι 6 ετών στήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι που είναι ΑμεΑ, αντιμετώπισε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα όταν τροφή κόλλησε στον λαιμό του.


Πιο αναλυτικά, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (14.11.2022) το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα 6χρονο αγοράκι που είναι ΑμεΑ, έκανε εισρόφηση και κινδύνευσε από πνιγμό όταν κόλλησε τροφή στον λαιμό του.


Ο γιατρός που έφτασε μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο σπίτι του παιδιού, έδωσε άμεσα εντολή διακομιδή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καθώς το παιδί έκανε και σπασμούς και σε συνεργασία με την αστυνομία στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε το αγοράκι να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο.


Τα περιπολικά που συμμετείχαν στην επιχείρηση φρόντισαν να ανοίξει εγκαίρως ο δρόμος, τόσο στην Περιφερειακή Οδό, όσο και στην οδό Κατσιμίδη και έφτασαν στο νοσοκομείο γρήγορα και αποτελεσματικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες το 6χρονο αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Γ´ Παιδιατρική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365