Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: 70χρονος έριξε μπουνιά στην 30χρονη γυναίκα του – Χτύπησε και την 8χρονη κόρη του

Χτύπησε και την 8χρονη κόρη του
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ηλικιωμένος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία καθώς κακοποιούσε τη γυναίκα του και το παιδί του.

Πρόκειται για 70χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την οκτάχρονη κόρη του αλλά και την 30χρονη σύζυγό του όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε για την κακοποίηση του παιδιού.

Ο 70χρονος την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε και την γρονθοκόπησε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο ηλικιωμένος άντρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365