Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Μεταγραφή 77χρονος συντοπίτης ποδοσφαιριστής μας στην ΕΠΣ Δράμας

Μεταγραφή 77χρονος συντοπίτης ποδοσφαιριστής

Λίγες ώρες πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης έκανε την κίνηση που σίγουρα θα καταγραφεί στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες...αφού ο 77χρονος Πρόδρομος Μηνασίδης, μετά τον ΠΑΟΚ Προαστείου θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά στην ομάδα του Ακρίτα!

Ο συνταξιούχος αστυνομικός στο παρελθόν έγινε αρκετές φορές το παράδειγμα προς μίμηση για το απαράμιλλο σθένος να αγωνίζεται σε αυτή την ηλικία και σίγουρα η κίνηση του Ακρίτα Νέας Κρώμνης να τον ντύσει στα ''κιτρινόμαυρα'' απέσπασε πολλά θετικά σχόλια!

Ο Πρόδρομος Μηνασίδης ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής σε ηλικία 11 ετών και το πρώτο του δελτίο το έβγαλε το 1958 στην ομάδα του χωριού του τα Σεβαστιανά Πέλλας. Στην συνέχεια έπαιξε στον Αετό Σκύδρας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για να μεταπηδήσει στην συνέχεια στον Εδεσσαϊκό που μεσουρανούσε τότε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365