Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Στον Πρίγκιπα του Κάμπου ο Τάσος Ταουσιάνης

Σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης, καθώς την φανέλα του θα φοράει ο εγκεφαλικός μέσος Τάσος Ταουσιάνης.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον 27χρονο άσο καθώς η αξιος του είναι γνωστή και η παρουσία του σαφώς ενισχύει κατά πολύ τον «Πρίγκιπα του Κάμπου» και τον κάνει το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στην Α’ Κατηγορία.

Ο Τάσος Ταουσιάνης αγωνίζεται ως επιθετικός και γεννήθηκε 6 Μαΐου του 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το 2008 μεταγράφηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για μια 6ετία.

Την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τη φανέλα του Απόλλωνα Αρναίας. Παράλληλα έχει φορέσει την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας, Νίκης Βόλου και Εδεσσαϊκού.

Σημαντική στιγμή για τον ίδιο το 2011 όπου χρίστηκε διεθνής στο Euro με την ομάδα Κ17 της Εθνικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365