Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Το μήνυμα του διαιτητή της ΕΠΣ Πέλλας Σταύρου Ζιώγλη

Δείτε τι αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα ο ρέφερι της ΕΠΣ Πέλλας, Σταύρος Ζιώγλης στέλνει το δικό του μήνυμα με αφορμή τις όποιες αλλαγές κανονισμών και τα όσα συναντούν στα γήπεδα, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι από 7 ετών βρίσκεται στα γήπεδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, γύρω στα 40 χρόνια.

Δείτε τι αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Γεννήθηκα στο γήπεδο από τα 7 μου χρόνια σε όλες τις κατηγορίες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές. Και τώρα εδώ τα τελευταία περίπου 13 χρόνια να υπηρετώ το άθλημα που αγάπησα από μικρό παιδί από άλλο Μετερίζι αυτό της διαιτησίας έστω και ερασιτεχνικά. Και στα 46 χρόνια  μου πια να προσπαθώ να εφαρμόσω τον κανονισμό αυτού του υπέροχου αθλήματος. Μα για να τα καταφέρω θα πρέπει να απευθύνω σε άτομα που να γνωρίζουν τον κανονισμό. Έναν κανονισμό που συνεχώς αλλάζει και διαμορφώνεται συνέχεια και συνέχεια. Δεν λέω πως δεν κάνω λάθη μα από τα λάθη μου μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σαν διαιτητής μα και σαν Άνθρωπος. Ποτέ δεν θα σταματήσω να προσπαθώ για κάτι που τόσο αγαπώ και όταν έρθει η ώρα του ΤΕΛΟΥΣ θα φύγω με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη αναμνήσεις. Αυτή εξάλλου είναι και η ομορφιά του αθλήματος....... Κοιτάμε μπροστά....»

11 σχόλια:

  1. Σταύρο καλά τα ευχολόγια αλλά τα χρόνια σου πέρασαν και για διαιτητής λόγο ηλικίας σου δεν τα καταφέρνεις ,παίξε επόπτης η παράτησε τα (φίλος σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τους είδαμε και τους κανονισμούς και την αγάπη για το άθλημα χθες στον πενταπλατανο... Και δεν είναι μόνο η φάση του 90' έσφαξες από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Απορίας άξιο πως καταφέρατε να συνεννοηθείτε στην διαδικασία των πέναλτι και να κυλήσει χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και αμφιβολίες. Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ. Άξιος μαζί με τους δύο επόπτες φυσικά αξίζετε να πάτε πολύ ψηλά. Και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις του Πενταπλατανου σοβαρευτειτε , 4-4 ηταν το σκορ , αξιζατε κατι παραπανω απο την ισοπαλία ; Σας αδικει το σκορ ?

      Διαγραφή
  3. Αψογη η διατησια στο Πενταπλατανο ... Μην παραπλανειτε τον κοσμο. Το παιχνιδι το χαλασε ο προπονητης του Πενταπλατανου ηταν απο την αρχη του αγωνα πολυ προκλητικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΙΩΓΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα σταμάτησε την διαιτησία,,,,,,,με ψηλά το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίξε επόπτης β κατηγορία για να έχουμε την ησυχία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανακοίνωση σου είναι γεμάτη τύψεις για τα λάθη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν κάποιος βγάζει ανακοίνωση για να μας πει πόσο προσπαθεί σημαίνει ότι κατάλαβε ότι τα έκανε μαντάρα... Δυστυχώς η έλλειψη διαιτητών φέτος θα δημιουργησει πολλά προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ζιωγλης είναι από τους ποιο μέτριους διαιτητές από αυτούς που παίζουν φυσιολογικό ήταν να υπήρχαν λάθη και παραπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ασχολείστε με τον συγκεκριμένο τόσο μπορεί τόσο παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365