Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Πρώτο τρίποντο η Νίκη Αξού στο ντεμπούτο του Αντώνη Πέσιου

Πρώτο τρίποντο
Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη η Νίκη Αξού πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 3-0 του ΠΑΟ Κερασιάς, στο ντεμπούτο του Αντώνη Πέσιου στον πάγκο της.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο καταπράσινο και σε άριστη κατάσταση παρά την δυνατή βροχή, γήπεδο του Αξού ήταν ισοροπημένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από δυο καλές ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιό δυνατά και μετά το τέρμα του Γιώργου Αποστολούδα στο 61’, απελευθερώθηκαν από το άγχος, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με δύο ακόμη τέρματα των Γιάννη Πολατίδη στο 63’ και Σοφοκλή Φυντάνη στο 90’, πανηγύρισαν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Παρούτογλου, Ατζαμιδάκη.

Συνθέσεις
Νίκη: (Αντώνης Πέσιος)
Καμπαλής, Σιδέρης, Μπακάλογλου, Λιτοβολής, Αβτζόγλου, Κοροσιάδης, (90’ Κατατσαλίδης), Τρελόπουλος, Αποστολούδας, Πολατίδης, (82’ Χαμαλίδης), Κάρτζιος, (88’ Φυντάνης), Τσιλογλανίδης.

ΠΑΟ Κερασιάς: (Δημήτρης Μυλωνάς)
Τζαβέλλας, Κεραμιδάς, (67’ Μάντης), Πασιαλής Αντ., Γουλάκης Χ., Φουδούλης Γ., (86’ Γουλάκης Γ.), Πασιαλής Αναστ., (46’ Φουδούλης Α.), Δημήτριος, (84’ Γεωργίου), Μυλωνάς, Στογιάννης, Μάρκου, (86’ Παπαθανασίου), Δούιτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365