Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Καλπάζουν οι Μαυραετοί του Μελισσίου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Μελισσίου
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Μελισσίου στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της, επικρατώντας με σκορ 6-0 του ΠΑΟΚ Δαμιανού και συνεχίζει να εκπλήσσει στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν πολύ καλό, είχε πάθος και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη με τους γηπεδούχους πάντως σαφώς ανώτερους και πιό ουσιαστικούς σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να παίρνουν δίκαια και καθαρά το τρίποντο της νίκης, απέναντι στους φιλοξενούμενους που πάλαιψαν σε όλη την αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα, έχοντας και κάποιες σημαντικές απουσίες, που σίγουρα έπαιξαν τον ρόλο τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από τα …αποδυτήρια με τον Κυριάκο Παναγιωτίδη να σκοράρει, ενώ στο 19’ ο Μιχάλης Γκότσης  έγραψε το 2-0 και στο 41’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το σκορ στο 3-0 για τους μαυραετούς.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους νικητές να έχουν τον έλεγχο και να φτάνουν στο 4-0 στο 63’ με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και λίγο αργότερα στο 72’ το 5-0 με τον Μιχάλη Γκότση να πετυχαίνει παράλληλα χατ-τρικ, ενώ το τελικό 6-0 πέτυχε ο Παναγιώτης Γραμματικού στις καθυστερήσεις που διαμόρφωσε το τελικό 6-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου Γ., Αλατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365