Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Λυκόστομο - Σωσάνδρα: Το πρωινό γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής που τραβάει όλα τα βλέμματα

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ραμπούσης, με βοηθούς τους Δέλλιο και Ατζαμιδάκη
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:00 στο Γήπεδο του Λυκοστόμου.

Η νεοφώτιστη αλλά και πρωτοπόρος της Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας με 18 βαθμού Μαύρη Λυκοστόμου, θα αντιμετωπίσει τον έκτο της βαθμολογίας με 12 βαθμούς Ακρίτα Σωσάνδρας.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σαμαρά έχουν κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχουν το απόλυτο των νικών. Έχουν σκοράρει 20 τέρματα και έχουν δεχτεί μόλις 3. Πρώτο κανόνι της ομάδας με 11 τέρματα είναι ο Γιώργος Νάνος, ο οποίος θα είναι και ο μεγάλος απών της αναμέτρησης, αφού αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με το Παλαίφυτο και την Κυριακή θα εκτίσει την ποινή του.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Μπογδάνη βάση ρόστερ δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και έχουν 4 νίκες και 3 ήττες. Έχουν σκοράρει 14 τέρματα και έχουν δεχτεί 8. Πρώτο κανόνι της ομάδας είναι ο Γιώργος Καραγιαννίδης με 3 τέρματα.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση 45' λεπτών, στο τουρνουά που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στους Προμάχους, λίγο την έναρξη του Πρωταθλήματος, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, με το σαρανταπεντάλεπτο να ολοκληρώνεται ισόπαλο με σκορ 2-2 και το Λυκόστομο να επικρατεί στα πέναλτι με σκορ 3-1.

Αξίζει να αναφέρουμε και τις οικογενειακές μονομαχίες της αναμέτρησης, αφού τα αδέρφια Καραγιαννίδη, Γιώργος και Γρηγόρης και τα αδέρφια Τσόρμπα, Ευθύμης και Βασίλης, θα τεθούν αντιμέτωπα, με την καζούρα να έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ραμπούσης, με βοηθούς τους Δέλλιο και Ατζαμιδάκη.

Φυσικά μετά το τέλος της αναμέτρησης θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Aridaia365.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365