Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται νέα μίνι κακοκαιρία

Έρχεται νέα μίνι κακοκαιρία
Η μίνι... κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Πέμπτη με κύριο χαρακτηριστικό τις καταιγίδες ενώ, την Κυριακή θα πέσει αρκετό νερό στην Αττική σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει και το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας.


Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, τόνισε οτι ο καλός καιρός θα διατηρηθεί σήμερα και αύριο ωστόσο, η μινι... κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Πέμπτη με κύριο χαρακτηριστικό τις καταιγίδες.


Για αυτή την εβδομάδα προβλέπει ήπιες καιρικές συνθήκες μέχρι και την Τετάρτη, με τον καιρό να αλλάζει από την Πέμπτη, όταν και αναμένονται καταιγίδες.


Το κύμα των βροχοπτώσεων θα ξεκινήσουν από τη δυτική και βόρεια Ελλάδα, με καταιγίδες να αναμένονται και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Όπως λέει ο κ. Γιαννόπουλος, την Πέμπτη αναμένεται να πέσει αρκετό νερό.


Την Παρασκευή ο καιρός θα γλυκάνει, όμως το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέος γύρος βροχοπτώσεων και ειδικότερα την Κυριακή.


Όπως λέει, φαίνεται πως την Κυριακή θα πέσει αρκετό νερό στην Αττική.


Στη σημερινή του πρόγνωση και ο μετεωρολόγος του ANT1 κ. Τάσος Αρνιακός έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερο βροχερό Σαββατοκύριακο.


Αλλά και ο Σάκης Αρναούτογλου, στη χθεσινή του πρόγνωση ανέφερε πως από το Σάββατο μπαίνουμε σε βροχερό καιρό ακόμη και με έντονα φαινόμενα.


Με ανάρτηση του αναφέρει:


H επικρατέστερη πορεία με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, μιας αρκετά αξιόλογης ατμοσφαιρικής διαταραχής κατά τη διάρκεια του επομένων 7 ημερών και η οποία δείχνει να πλησιάζει την περιοχή μας (το όνομα που κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη της εβδομάδας αν της δωθεί ακόμα δεν το γνωρίζω :)), η οποία αν ακολουθήσει πιστά την τροχιά που θέλουν σήμερα τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα, τότε θα πρέπει να δώσει πιο αξιόλογες βροχές και σε περισσότερες περιοχές μετά τις 20/11 απ'ότι την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή 17-18/11.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365