Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Τους... έπιασε στα πράσα μέσα στο αυτοκίνητο και μαχαίρωσε την ερωμένη του συζύγου της

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου

Μια γυναίκα στην Κόρινθο μαχαίρωσε την ερωμένη του άντρα της, όταν τους έπιασε στα πράσα… μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, στο χώρο του Προαστιακού Σταθμού Κορίνθου που σταθμεύουν τα οχήματα.


Σύμφωνα με το DMnews.gr, η γυναίκα είχε υποψιαστεί ότι ο σύζυγος την απατά, κι έτσι τον παρακολούθησε.


Όταν αυτός μαζί με την ερωμένη άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις, τότε άνοιξε την πόρτα και επιτέθηκε στην ερωτική αντίζηλο με μαχαίρι προκαλώντας της τραύματα.


Οι περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και κάλεσαν την Αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο και συνέλαβαν τη γυναίκα.


Οι πρωταγωνιστές του περιστατικού είναι Ρομά από τον Πύργο που διαμένουν στην Κόρινθο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365