Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Τραγικές συμπτώσεις: Μία ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαία ανά τα έτη

Ο θάνατος του 89χρονου σε τροχαίο, προκαλεί συγκίνηση στη Ζαχάρω και όχι μόνο…

Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο τα τελευταία χρόνια, στην Ηλεία. Ο θάνατος του 89χρονου σε τροχαίο, προκαλεί συγκίνηση στη Ζαχάρω και όχι μόνο…


Το τροχαίο που σημειώθηκε στη Ζαχάρω είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα μία ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο. Το θύμα ήταν 89 ετών και τα προηγούμενα χρόνια είχε θρηνήσει 3 στενούς συγγενείς του, που ξεψύχησαν μετά από τροχαία. Είχε χάσει τον γιο, έναν από τους εγγονούς του και μια από τις νύφες του, σε τραγωδίες καρμπόν. Στενοί συγγενείς και φίλοι συζητούν στην Ηλεία για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που ίσως να μην έχει προηγούμενο.


Γεμάτη από τραγωδίες είναι η μοίρα της οικογένειας του 89χρονου από το Ξηροχώρι Ζαχάρως, που χθες το μεσημέρι (11-11-2022) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το στάδιο της πόλης. Με το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα και υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα αργότερα στο Γ.Ν. Πύργου.


Ο 89χρονος που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηροχώρι Ζαχάρως διατηρούσε καφενείο στο χωριό, είχε μετρήσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένεια. Πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που πραγματικά τσάκισε την οικογένεια.


Το καλοκαίρι στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του Γιάννης που εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Αττικόν” ο 22χρονος κατέληξε. Ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της μοίρας.


Πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και δεύτερο εγγονό του στην Αθήνα, (η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό), που κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας. Χθες γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για την οικογένεια, με το θάνατο του 89χρονου, να συγκλονίζει, την τοπική κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365