Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Τρομερός Ορφέας έριξε στο καναβάτσο τους Μαυραετούς (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτό
Ο Ορφέας Ριζαρίου ήταν η ομάδα που υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα την Δόξα Μελισσίου, με σκορ 3-1 μετά από πολύ καλό παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν θεαματικό και ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που νωρίς-νωρίς μόλις στο 12’ πήραν κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Κατικαρίδη και στην φάση αυτή απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Θεοδωρούδη των φιλοξενουμένων που υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών.

Σιγά-σιγά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν βγεί το ημίχρονο στο 42’ με τον Ξανθόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και στο 48’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Σίσκου και στο 58’ ο Κατικαρίδης και πάλι έγραψε το 3-1 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον Ορφέα, που κινδύνεψε στο 71’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε ο Τζήμας και έτσι η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Σιδηρόπουλος του Ορφέα Ριζαρίου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Αλατζάς, Μανωλάκης.

Δείτε τις φωτό και το βίντεο:













3 σχόλια:

  1. Αλατζά σορυ ρε φίλε αλλά δύο λάθη έκανες και τα δύο κατά του μελισσιού
    Υπάρχουν δυστυχώς για σένα βιντεάκια που αποδεικνύουν ότι και τα δύο γκολ του Μελισσιού που τα έκανες οφσάιντ,ήταν πεντακάθαρες φάσεις.
    Μπράβο τον Ορφέα για την νίκη
    Μπράβο στο μελίσσι που με αριθμητικό μειονεκτήματα πάλεψε μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πρέπει να δεις καλά το video στην πρωτη φαση ο μπροστα παικτης που συμμετεχει στην φαση ειναι μπροστα .....στο δευτερο και ο προπονητης σου να ηταν εποπτης θα το έδινε ....Καλη συνέχεια

      Διαγραφή
  2. Και οι 3 διαιτητές απαράδεκτοι με πολλά λαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365