Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Διπλό και πρόκριση για τον ΑΣ Σεβαστιανά (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Καλύτερος ο ΑΣ Σεβαστιανά πέρασε με το διπλό από τον Ν. Μυλότοπο, επικρατώντας με σκορ 1-3 του τοπικού Ν. Μ. Αλέξανδρου.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την πρόκριση, με την διαφορά δυναμικότητας όμως να είναι εμφανής και τους φιλοξενούμενους από την αρχή να είναι καλύτεροι και να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο μέρος με τους Αντώνη Θεοδώρου στο 30’ και Ντανιέλ Σκόπέτσι στο 35’ και τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για την διαιτησία και μάλιστα αποτελεσμα αυτών ήταν να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 65’ με τον Θανάση Τόσιο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους με ένα φοβερό τέρμα του Στέφανου Χατζηδημητριάδη στο 82’ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λιάβας, Δέλλιος, Ραμπούσης.
Η σύνθεση των νικητών:
(Αβραάμ Πετρίδης)
Σιμήτης, Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Ι., (46’ Καραγιαννίδης), Σαββίδης Α., (46’ Παπαδόπουλος Δ.), 
Μαυρομάτης, Χατζηδημητριαδης, Θεοδώρου Γ., Θεοδώρου Α., (79’ Τσαούσης), Σκοπέτσι, (86’ Πάλλα), Γρηγοριάδης, (46’ Αποστόλου), Μπουτκάρης.









3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365