Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ντεμπούτο για τον συντοπίτη μας Τάσο Σαπουντζή στην Ευρώπη - «Ονειρευόμουν από μικρός αυτό το ντεμπούτο»

Όσα είπε ο Σαπουντζής

Ο 20χρονος χαφ του Ολυμπιακού από την Έδεσσα, Τάσος Σαπουντζής, έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πως ήταν ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο.


Ο Τάσος Σαπουντζής γιος του παλιού παίκτη Αντώνη Σαπουντζή πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην ήττα με 0-2 από τη Ναντ και μιλώντας στην Cosmote TV ανέφερε πως αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν από μικρός, προσθέτοντας πως οι συμπαίκτες του του είχαν πει να μην έχει άγχος και να είναι απλά ο εαυτός του.


Όσα είπε ο Σαπουντζής στην Cosmote TV:


Για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα όνειρο ζωής, το ονειρευόμουν από μικρός, ειδικά στο Europa League και είμαι χαρούμενος».


Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: «Να είμαι ο εαυτός μου, να μην έχω άγχος και να παίξω αυτό που ξέρω».


Για την ήττα από τη Ναντ και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε το σημαντικό ματς που ακολουθεί, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365