Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια κωπηλασίας μήνυσε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση

Έχει ήδη ενημερωθεί η ομοσπονδία του αθλήματος και η αστυνομία
Μία νέα καταγγελία αθλήτριας που φέρεται να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 


Η ανήλικη μαθήτρια ηλικίας 16 ετών, σύμφωνα με to “Open”, μαζί με τους γονείς της υπέβαλε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά του προπονητή, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.


Ο προπονητής φέρεται να ασκούσε ψυχολογική πίεση και να εκτόξευε απειλές προς το νεαρό κορίτσι, προκειμένου να μην προβεί σε καταγγελία και αποκαλυφθούν οι πράξεις του.


Ωστόσο, η ανήλικη αθλήτρια της κωπηλασίας βρήκε τελικά τη δύναμη και εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι διωκτικές αρχές.


Τέλος, σημειώνεται πως έχει ήδη ενημερωθεί η ομοσπονδία του αθλήματος και η αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365