Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Λήγει η ημερομηνία για την τροποποίηση των καταστατικών των σωματείων

Λήγει η ημερομηνία για την τροποποίηση των καταστατικών των σωματείων
Λίγες ημέρες έμειναν πριν τελειώσει η ημερομηνία της προθεσμίας που έχουν τα σωματεία από την ΓΓΑ για να τροποποιήσουν το καταστατικό τους όπως ορίζει ο νόμος, όλα αυτά φυσικά για τα σωματεία που δεν προχώρησαν μέχρι τώρα στην τροποποίηση.


Η τροποποίηση των καταστατικών πρέπει να γίνει άμεσα καθώς λόγω των Χριστουγέννων, τα δικαστήρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2022.


Να τονιστεί ότι τα σωματεία που δεν θα έχουν καταθέσει τροποποίηση Καταστατικού μέχρι την 30/12/ 2022 δεν θα λάβουν την επιχορήγηση του ερχόμενου Γενάρη, θα τεθούν εκτός μητρώου για το νέος έτος και οι ΕΠΣ θα είναι υποχρεωμένες να προχωρήσουν σε αυτόματη αποβολή τους, από τα πρωταθλήματα της νέας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365