Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Παναγίτσας-Ζέρβης

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Παναγίτσας-Ζέρβης

Την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Παναγίτσας-Ζέρβης ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσογγίδης και μάλιστα σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Η νεοσύστατη ομάδα των δύο χωριών της Βεγορίτιδας δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και υπήρξαν κάποια θέματα όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, καθώς ξεκίνησε ο Δημήτρης Λαφαζανίδης που αποχώρησε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στην συνέχεια χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτελούσε ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Τζίγκας, με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωρήσει στην συμφωνία με τον νέο πλέον τεχνικό και να ελπίζουν όλοι στην ανάκαμψη της ομάδας και φυσικά στα θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365