Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

«Της κακομοίρας» έγινε σε βάπτιση - Καλεσμένοι πιάστηκαν στα χέρια

Πιάστηκαν κανονικά στα χέρια
«Της κακομοίρας» έγινε σε βάπτιση προ ημερών σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα.

Δύο προσκεκλημένοι… αγνόησαν το μυστήριο εντός του ναού, δεν υπολόγισαν γονείς, νονούς, καλεσμένους και πιάστηκαν κανονικά στα χέρια. Επρόκειτο για γνωστούς του ζευγαριού, οι οποίοι κατά κάποιους είχαν οικονομικές διαφορές και κατ’ άλλους «μήλον της Εριδος» ήταν μία γυναίκα.

Το επεισόδιο έγινε έξω από την εκκλησία και έπεσε το «ξύλο της αρκούδας», με κάποιους καλεσμένους να παρεμβαίνουν και με μεγάλη δυσκολία να καταφέρνουν, εν τέλει, να τους χωρίσουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Όλοι αναστατώθηκαν κι ευτυχώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν δαρμένοι και τσαλακωμένοι -να αποχωρήσουν, γιατί αν βρίσκονταν μαζί και στο τραπέζι, θα υπήρχε και συνέχεια και ίσως έπεφταν και «καρεκλιές».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365