Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Νίκης Αξού

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Νίκης Αξού
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση της Νίκης Αξού, διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία στον αγώνα με τον ΑΣ Γιαννιτσά.

Δείτε τι αναφέρει:

«Δυστυχώς όσο κι αν είμαστε αντίθετοι στις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε σεβόμενοι την προσπάθεια και τον αγώνα μας. Δε ψάχνουμε άλλοθι για την ήττα μας διότι η εμφάνιση μας, μας γέμισε υπερηφάνεια και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ιδίοις όμμασι ότι στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε μόνο μία ομάδα η οποία καταδικάστηκε σε ήττα από τις αποφάσεις ενός ανεκδιήγητου και επικίνδυνου διαιτητή.

Στην ομάδα μας δε δόθηκε ξεκάθαρη φάση πέναλτι, στο δεύτερο γκολ που δεχόμαστε υπάρχει καταφανέστατο φάουλ υπέρ μας το οποίο δίνεται εναντίον μας, και μια υπόδειξη οφσάιντ την οποία είδε μόνο ο επόπτης, φάση που δικιολογούμε ως ανθρώπινο λάθος του βοηθού, σε αντίθεση όμως με το διαιτητή του αγώνα ο οποίος είναι κατά τ'άλλα ικανότατος και τα λάθη του όλως τυχαίως ήταν όλα εναντίον μας. Σαν να μην έφτανε η προκλητική του διαιτησία, γίναμε μάρτυρες για ακόμη μια φορά της προκλητικής του συμπεριφοράς προκαλώντας παράγοντες και φιλάθλους "να τα πούμε έξω", και περιγράφουμε μια σκηνή κατά την οποία ο αρχηγός μας έχει στήσει τη μπάλα για εκτέλεση φάουλ και απευθυνόμενος σ'αυτόν του κοιτώντας προς τον κόσμο λέει " Κάτσε λίγο να τους δείξω τα αρχ.. μου και εκτελείς".

Θέλοντας να προστατέψουμε τον ίδιο από ενδεχόμενη επίσκεψη στην Αξό, η οποία θα του είναι πολύ δυσάρεστη αλλά και την ομάδα μας από ενδεχόμενη τιμωρία αυτός ο άνθρωπος δε θα σφυρίξει ξανά αγώνα της ομάδος μας.

Κύριοι της Επιτροπής διαιτησίας σεβόμαστε την προσπάθεια σας να "βγάλετε" σε πέρας τα πρωταθλήματα με πολύ μικρό αριθμό διαιτητών, και μάλιστα πολλών άπειρων αλλά προτιμούμε έναν διαιτητή λιγότερο ικανό που θα αγαπάει αυτό που κάνει παρά έναν διαιτητή που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί (ο νοών νοείτω), έχοντας αποδεχτεί ότι η εξέλιξη του έχει τελειώσει και το μόνο που κάνει είναι να σας εκθέτει.

Υ. Γ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την άψογη εμφάνιση και καλή συνέχεια στην ομάδα του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.»

12 σχόλια:

  1. Όπου παίζει ο Ντίνος, υπάρχουν παράπονα. Οι της επιτροπής, το καλοκαίρι λόγω ....... Γίδα διαγραφηκε. Και όμως, η ίδια επιτροπή, τον επανέφερε και συνεχίζει.
    Κάπου όμως θα τον κάνουν μπαούλο στο ξύλο και μετά θα φταίνε άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάι,βαζελίνη και ξάπλα στον καναπέ....τα Γιαννιτσά σε πονανε

      Διαγραφή
    2. Αν εσυ εισαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου με την μπάλα που έπαιξε βάλε το τσάι στα μάτια σου.

      Διαγραφή
  2. Μιλα ομορφα γιατι στην αξο θα βλεπεις το ματσ απο το ποντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αέρα θα μας κάνεις, μπούλη της φάπας και της ξάπλας.

      Διαγραφή
  3. Φιλαθλος του παιχνιδιου26 Νοεμβρίου 2022 στις 8:55 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΙΤΣΚΟ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μπουφόν τι ανακοίνωση έβγαλες για τον κολλητό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ο Σιδηρόπουλος έδωσε τόσα πολλά δικαιώματα και τον βάζετε και παίζει?Θα έρθει αγώνας εδώ που θα γίνει όπως Τρίκαλα Ημαθίας -Λευκιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιαδήποτε άλλος διαιτητής να ήταν στον Νομό μας δεν θα ξανά έπαιζε θα του είχαν πάρει την σφυριχτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Μπουφόν τι ανακοίνωση έβγαλες για τον κολιτο σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωυσή έχεις απόλυτο δίκαιο με την ανακοίνωση σου ,όσοι ήταν στο γήπεδο γελουσαν με αυτά που εβλεπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ ρ σιδηροπουλε Μάνδαλο που χρειάζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365