Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Απίθανο σόου γυναίκας στην Λάρισα: Χόρευε Αργυρό στην μέση του δρόμου, έριξε το Ι.Χ σε δέντρο, πετούσε καρέκλες (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτο
Λαρισαία ήρθε στο τσακίρ κέφι, έβαλε μουσική στη διαπασών και άρχισε να πετάει πράγματα απ'το αυτοκίνητο της.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το onlarissa και συνέβη στην θεσσαλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένου στην οδό Βόλου, την Κυριακή το μεσημέρι.

Εκεί λοιπόν μία γυναίκα, λίγο μετά τις 4 μ.μ. μία γυναίκα, έχοντας έρθει στο τσακίρ κέφι, σταμάτησε το αυτοκίνητό της μέσα στη μέση της οδού Βόλου, με ανοικτές τις πόρτες και τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στην διαπασών, κατέβηκε από το όχημά της και άρχισε να χορεύει.
                                                                                                                                                               
Δεν έμεινε όμως σε αυτό... Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ταυτόχρονα πηδούσε από το παράθυρο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, γύρω στα 35 ετών καθώς αφού έκανε το… σόου της δεν σταμάτησε εκεί, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στον δρόμο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό.

Δείτε το βίντεο και τις φωτο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365