Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της αστυνομίας ο βιαστής

Βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Με tweet του ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε πως ύστερα από μεθοδική έρευνα και συνεργασία με τις αλβανικές αρχές, ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον συνέλαβαν στην Αλβανία γύρω στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας, και κατά τις 2:30 παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές στα σύνορα.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365