Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Συνεχίζονται οι προπονήσεις-προεπιλογές για τις Μικτές της ΕΠΣ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο 
Συνεχίστηκαν οι προπονήσεις-προεπιλογές της για τη συγκρότηση των Μικτών Ομάδων Κ-14 & Κ-16 της ΕΠΣ Πέλλας ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών ομάδων περιόδου 2022/2023.

Σήμερα Παρασκευή, παρουσία των προπονητών Γιώργου Καραϊσαρίδη Κ16 και Δημήτρη Βοτάρη Κ14, το παρόν στο γήπεδο της Καλής, έδωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν για την ομάδα Κ16 δηλαδή οι γεννηθέντες 2007 και 2008.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα το παρόν στο γήπεδο της Καλής, έδωσαν τα μέλη της τεχνικής επιτροπής Μικτών ομάδων κ.κ Πέτρος Πασσαλής, Ευστάθιος Τσαβδαρίδης και Σταύρος Χριστιανίδης.




2 σχόλια:

  1. Δηλ. Με τρεις άντε τέσσερις προπονηυσης θα διαλέξουν τούς καλύτερους. Ρε μας δουλεύουν όλοι:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν μπορεί να γίνει σωστή επιλογή με τρεις προπονήσεις αλλά ευθύνη φέρουν και οι γονεις που ο καθένας νομίζει ότι έχει έναν μέση αλλά και οι προπονητές των ομάδων που δεν βοηθάνε στην επιλογή των καλύτερων για να μην χαλάσουν τις φιλίες τους και στέλνουν όλα τα παιδιά και λένε στους προπονητές της επς να κρίνουν αυτοι.
      Λίγο πολύ στα τοπικά παιδικά προταθληματα αν ρωτήσετε τα ίδια τα παιδιά θα σας πουν ποιοι πραγματικά μπορούν να παίξουν .
      Την Παρασκευή είχε 77 παιδιά όλα είναι παιδιά μας αλλά δεν είναι σε θέση τα περισσότερα να μας εκπροσώπησαν έστω και έτσι και τρεις προπονήσεις είναι αρκετές αν κάποιος αδικηθεί και πραγματικά μπορεί να ανταπεξέλθει να είστε σίγουροι ότι μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος πάλι μπορεί να τον καλέσουν.
      Φτάνει η γκρίνια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365