Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΕΣΥ: Σε ποιούς γιατρούς αυξάνεται το νοσοκομειακό επίδομα

Η κυβέρνηση προχωρά στην προσαύξηση του νοσοκομειακού επιδόματος
Αυξάνεται το νοσοκομειακό επίδομα των εντατικολόγων και των ειδικευόμενων εντατικολόγων.

Η κυβέρνηση προχωρά στην προσαύξηση του νοσοκομειακού επιδόματος για εντατικολόγους και ειδικευόμενους εντατικολόγους ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα όπως έγραψε ο κ. Οικονόμου:

«Προχωράμε στην εισαγωγή για πρώτη φορά προσαύξησης του νοσοκομειακού επιδόματος για τους γιατρούς που υπηρετούν σε ΜΕΘ, καθώς & για τους γιατρούς που ασκούνται για την απόκτηση της εξειδίκευσης της εντατικής θεραπείας. #Με_σχέδιο αναβαθμίζουμε το Ε.Σ.Υ. @thanosplevris @MinaGagaP»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365