Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

«Βόμβα» Τσίπρα για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης άκουγε τον Χρυσοχοΐδη να μιλάει με τον Μαρινάκη

Ο Μητσοτάκης άκουγε τον Χρυσοχοΐδη να μιλάει με τον Μαρινάκη

Σοβαρή καταγγελία για νέες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ έκανε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

«Έκανε σαν χειροβομβίδες τα σκάνδαλα με επίκεντρο πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος» επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον 105,5 Στο Κόκκινο.


Προχώρησε σε αποκάλυψη βόμβα για νέες παρακολουθήσεις και συγκεκριμένα τόνισε πως «ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χρυσοχοΐδη να μιλάει με τον Μαρινάκη».


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη λεηλατεί τον δημόσιο πλούτο για να πλουτίσουν στελέχη της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι εδώ και δύο χρόνια ζούμε μια στοχευμένη κυβερνητική προσπάθεια για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος μέσα από την εφαρμογή ενός ελαστικού νομοθετικού πλαισίου για τις απευθείας αναθέσεις που έχουν φτάσει σε ύψος 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.


«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει εφόρμηση στον δημόσιο πλούτο. Νομίζει ότι παίζει σε άδειο γήπεδο καθώς είχε δεσμεύσει τα περισσότερα ΜΜΕ μέσω της λίστας Πέτσα της “ενημέρωσης 108”. Λειτουργούσαν και κυβερνούν λες και είναι ανέλεγκτοι. Κάνουν λεηλασία του δημόσιου πλούτου για τον πλουτισμό των στελεχών του κόμματος», επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας.


Αναφερόμενος στο μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών και στις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων μέσω του Predator, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι το κρίσιμο ζήτημα υπαρξιακής σημασίας για τη λειτουργία της Δημοκρατίας είναι «αν θα πάμε σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση με το Predator σε λειτουργία να κατασκοπεύει πολιτικούς αντιπάλους».


Απαντώντας στις κυβερνητικές διαρροές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προτίθεται να δώσει το «παρών» στη Βουλή και να απαντήσει στην ερώτηση Τσίπρα, απάντησε ότι δεν θέλει να πιστεύει ότι δεν θα κάνει ακόμα ένα ατόπημα και να μην απαντήσει στη Βουλή στην ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αν αυτό συμβεί σημαίνει ότι το βάζει στα πόδια, φυγομαχεί, δεν έχει επιχειρήματα και επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας όσα αναφέρω στην ερώτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365