Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΣάς στο Κλεισοχώρι

Το παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις έγινε κάτω από συνεχή βροχή
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου, ο ΠΑΣ Ξιφιανής επικράτησε με σκορ 3-1 της Ελπίδας Έδεσσας και πήρε την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις έγινε κάτω από συνεχή βροχή και οι φιλοξενούμενοι πιό αποφασιστικοί, έμπειροι και ουσιαστικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν έφυγαν με το διπλό, ενώ οι νεανικοί γηπεδούχοι παρά την προσπάθεια που έκαναν δεν απέφυγαν την ήττα και έτσι βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ όταν ο Νίκος Τσιμτσιρίδης εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 60’ ο Παναγιώτης Αποστολίδης έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας για την Ελπίδα.
Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν σχεδόν άμεση, καθώς στο 67’ ο Δημήτρης Φανιάδης έγραψε το 1-2 και στο 90’ ο έμπειρος Μπάμπης Τοσουνίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Μιχάλογλου, Ιτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365