Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αδερφός πατέρα Αντώνιου: «Η Πολιτεία δεν χώνεψε πώς ένα φτωχόπαιδο τα έκανε όλα αυτά» - Καταγγέλλει κυκλώματα

Ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου, έκανε λόγο για κυκλώματα
Ξέσπασε για ακόμη μια φορά ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου, σχετικά με τις καταγγελίες και όλα όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου, «τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι».

Ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου, έκανε λόγο για κυκλώματα και κατήγγειλε ότι τίποτα από αυτά που ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου και το έργο του αδερφού του δεν ισχύουν.


Τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αδερφό του, ότι τον αγαπάει και ότι είναι ένας άνθρωπος (ο πατήρ Αντώνης) που έχει δώσει τη ζωή του για τα παιδιά.


Συγκεκριμένα είπε μιλώντας στον Αντ1:


«Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;


Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή…Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος.


Όλος ο κόσμος ξέρει που πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός.


Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Τον αδερφό μας πως τον ξέρουμε και πως τον κρίνουμε και ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα.


Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε όλα αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;


Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος, δεν είναι χαζός. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365