Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Επιστροφή στην φυσική του έδρα ο Εδεσσαϊκός

Η ομάδα των καταρρακτών επιστρέφει την Κυριακή στο «Φόρης Γεντζής»
Η μεγάλη επιστροφή του Εδεσσαϊκού στο γήπεδο του, ενάμιση περίπου χρόνο από το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι.

Η ομάδα των καταρρακτών επιστρέφει την Κυριακή στο «Φόρης Γεντζής» για τον αγώνα με το ΠΟ Ελασσόνας στις 15.00, ενώ να σημειωθεί ότι πέρσι έδωσε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο Ριζαρίου, μια έδρα που πάντως αποδείχθηκε πολύ φιλόξενη για τους τριαινοφόρους.

Αναμένεται κοσμοσυρροή την Κυριακή και σίγουρα η ομάδα του Αλέξη Κούρτογλου επιθυμεί διακαώς την νίκη για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στην φυσική του έδρα, σε ένα γήπεδο όπου έχει ζήσει μεγάλες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365