Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Τον άφησε να ξεψυχήσει τραυματισμένο στο δάσος – Αποκαλύψεις για τη σορό που βρέθηκε στα Κερδύλια Όρη

Για την υπόθεση του θανάτου του 51χρονου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 51χρονου άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.


Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε την Κυριακή (6/11) από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» .


Ο 51χρονος από την Αρεθούσα του δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης εξαφανίστηκε την 1η Νοεμβρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 4 του μήνα.  Μαζί του στο δάσος ήταν και έναν 59χρονος από το ίδιο χωριό. 


Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο.


Σύμφωνα με έρευνα, ο 59χρονος υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε κατά λάθος με το αλυσοπρίονο το οποίο «πετάχτηκε» προς το μέρος του 51χρονου και τον σκότωσε. Όταν έφυγαν πέταξαν το κινητό του θύματος προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παράνομη υλοτομία. 


Από την στιγμή που εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου και εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό τον λόγο συνελήφθη. Επίσης συνελήφθη και ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι. Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την διαδικασία του αυτόφωρου.


Για την υπόθεση του θανάτου του 51χρονου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365