Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ενημέρωση του Ηρακλή για τα εισιτήρια με Αλμωπό Αριδαίας

Ενημέρωση
Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και ενημερώνει για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου την ημέρα του αγώνα (6/11).

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 4,5,6: 20 ευρώ

Θύρα 13: 15 ευρώ

Θύρα 10: 10ευρώ

Πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρχει σταντ της ομάδας όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να παραλαμβάνουν(όσοι έχουν κάνει εγγραφή και όσοι έχουν πληρώσει το διαρκείας τους) τις κάρτες διαρκείας.Η ΠΑΕ θα παρακαλούσε αυτή η διαδικασία να γίνει πριν τις 14:30 προκειμένου να μην υπάρξουν χρονικές καθυστερήσεις και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365