Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Μια μεταγραφή και μια ανανέωση ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός

Δείτε τις ανακοινώσεις του συλλόγου
Δείτε τις ανακοινώσεις του συλλόγου:

Ο Κωνσταντίνος Ντολαπτσής στον Εδεσσαϊκό

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει στο δυναμικό της ομάδας μας τον Κωνσταντίνο Ντολαπτσή. 

Ο 23χρονος μέσος με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα έχοντας αγωνιστεί έως την Κ20, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Εθνικό Γιαννιτσών, Αλεξανδρούπολη και Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαϊκου μας είπε:

Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας όσο ο Εδεσσαϊκός. Προσωπικά, στόχος μου είναι να παραμένω συγκεντρωμενος και να βελτιωνομαι καθημερινά ώστε να μπορώ να προσφέρω και τα μέγιστα στην ομάδα μου. Η σεζόν ξεκίνησε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες για την πλειοψηφία των ομάδων αλλά πιστεύω ότι προετοιμαστηκαμε επαρκώς για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τέλος, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο οποτε θεωρώ πως αυτό που θα καθορίσει την πορεία κάθε ομάδας είναι η σωματική  υγεία των παικτών και η παρακίνηση τους στο να αποδίδουν κάθε εβδομάδα τα μέγιστα.

Ανανέωσε με τον Εδεσσαϊκό ο Ηλίας Βύρος

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου γεμάτη περηφάνια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Βύρο.

Για τον 18χρονο Εδεσσαιο μέσοεπιθετικό,που  προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, θα είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά στους Πράσινους μετρώντας ήδη στο ενεργητικό του, συμμετοχές από τις προηγούμενες χρονιές στο Πρωτάθλημα της Γ'Εθνικης. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός ταλαντούχος άσσος των πρασίνων  μας είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα για ακόμα έναν χρόνο και εύχομαι από την μεριά μου να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετυχει τους στόχους της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365