Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο Εδεσσαϊκού στον Ορφέα Ριζαρίου

Ευχαριστήριο
Ο Εδεσσαίκος ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Έφη Λυκίδου, την διοίκηση του Ορφέα Ριζαρίου και προσωπικά τον Πρόεδρο της κ. Κατικαρίδη Μάκη για την παραχώρηση του γηπέδου στο Ριζάρι , για τις προπονήσεις, τους αγώνες, και τις ανάγκες της ομάδας μας όλη την περσινή χρονιά αλλά και για την φετινή όπου θα αγωνίζονται τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Το γήπεδο του Ορφέα στο Ριζάρι αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για το ποδόσφαιρο της Έδεσσας αλλά για όλη την Ελλάδα και αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην διοίκηση του συλλόγου αλλά και προσωπικά στον ακούραστο εργάτη της κ.Μάκη Μαυρίδη.

Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Δήμου να πετύχει τους στόχους του, και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην φετινή του προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365