Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Εδεσσαϊκός: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Πασχαλίδης

Ανακοίνωση
Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου γεμάτη περηφάνια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της,με τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Πασχαλίδη.

Για τον Εδεσσαιο πρωήν goalkeeper των Πρασίνων αξίζει να σημειωθεί,προς τιμήν του, πως τροποποίησε το ωράριο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ επιθυμούσε να βρίσκεται,προσφέροντας τις υπηρεσίες του, για μια ακόμα χρονιά στον Εδεσσαικό 


Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας ο Δήμητρης είπε τα εξής :

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και φέτος στο τεχνικό team της ομάδας.Ήδη με τον Αλέκο Κουρτογλου έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία από την περσινή χρονιά.Και οι 3 τερματοφύλακες (Ηλιόπουλος,Ψωμιάδης,Ερυθρόπουλος) είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι σίγουρος πως με πολύ δουλειά θα βελτιώσουμε και θα αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες τους και το ταλέντο τους.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι Εδεσσαϊκός πολύ καλή η ανανέωση του Δημήτρη..Μπράβο στην διοίκηση του Εδεσσαϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365