Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Στον Πρίγκιπα του Κάμπου μεταγραφή από το πάνω ράφι

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον 33χρονο άσο
Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης, καθώς την φανέλα του θα φοράει ο υψηλόσωμος επιθετικός Αντώνης Γιόνδης.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον 33χρονο άσο καθώς η αξία του είναι γνωστή και η παρουσία του σαφώς ενισχύει κατά πολύ τον «Πρίγκιπα του Κάμπου» και τον κάνει το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στην Α’ Κατηγορία.

Ο 33χρονος (06/02/1989) στράικερ με καταγωγή από την Έδεσσα,ολοκληρώνει το φετινό μεταγραφικό κρεσέντο του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα.
Με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις ο Γιόνδης αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα του ομάδα, καθώς πρόκειται για παίκτη με μεγάλες παραστάσεις σε όλες τις Κατηγορίες, αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των άλλων σε Ητακλή Έδεσσας, Ιωνικό, Καλαμάτα, ΑΕ Λέσβου-Καλλονής, Ρόδο, Διαγόρα, Αγ.Δημήτριο, Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αστέρα Τριποτάμου Ημαθίας.

9 σχόλια:

  1. Μέχρι τον Δεκέμβρη θα είναι δεν βρήκε προς το παρόν ομάδα και είπε δεν περνώ κάνα ταλιρακι για ένα δίμηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι λογικα θα ειναι μεχρι την αλλη εβδομαδα που θα τελειωσει και το Halloween..ολη την χρονια φετος και του χρονου θα περιμενετε πανω απο το πληκτρολογιο!!

      Διαγραφή
    2. Ταλιρακι θα μοιραζει σε καθε ματς..να γραφετε και το χωριο σας να ξερουμε απο που ειστε!!

      Διαγραφή
    3. Τα χωριά όπως τα λέτε, έχουν συνεχή παρουσία.
      Εσείς από πρίγκηπας γίνατε για κάποιες σεζόν κατσικοπουλος!!
      ΥΓ. Τα σπίτια χτίζονται από τα θεμέλια και όχι από τις σοφίτες.

      Διαγραφή
  2. Για αλλαγή του Σκαπέρδα καλός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον δευτερο τον βρηκατε ή ακομα τον ψαχνετε;;
    Απολλωναρα με τριπλετα φωτια μπροστα!!
    Σ.Α καψουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ακόμα δεν βρήκες τον πρώτο ρε σειρα…πάντως πολυ δυνατοί είστε! Το 2023 θα υπάρχετε ; Τι οχι;

      Διαγραφή
  4. Τον πρωτο τον ξερει ηδη ολος ο νομος σειρα..μονο ο θανασης με το ονομα δεν τον ξερει!Το 2023 που θα ερχεσαι να μας βλεπεις και θα δινεις και το ταληρακι σου,θα σου κραταμε θεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα να μην δωσω 10€ για να δω μια ομάδα με ημερομηνια ληξης.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365