Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση κορυφής στην Ν. Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο

Είναι γνωστό ότι λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, όλες οι ομάδες της Super League έδωσαν ολιγοήμερη άδεια στους παίκτες τους για να ξεκουραστούν, πριν ξαναπιάσουν δουλειά με προπονησεις και φιλικά παιχνίδια, όλα αυτά μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ.

Έτσι το κενό αυτό το εκμεταλλεύτηκε και ο γνωστός πορτιέρο Αντώνης Τσιφτσής του Αστέρα Τρίπολης, που επισκέφτηκε την γενέτειρά του Ν. Πέλλα για να δει τα συγγενικά του πρόσωπα και να ξεκουραστεί..

Βέβαια σαν γνήσιο επαγγελματίας αθλητής που είναι, βρέθηκε στο γήπεδο του χωριού και βρήκε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον πρόεδρο του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου Μιχάλη Παπαδόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για όλα όσα καλά συμβαίνουν στον σύλλογο, φυσικά για το πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στην Α’ Κατηγορία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365