Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Πρώτη νίκη για το βόλεϊ του ΦΟ Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό
Πρώτη νίκη για την ομάδα Κ18 του ΦΟ Αριδαίας μέσα στην Κρ. Βρύση και δείτε παρακάτω τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Αριδαιώτικης ομάδας:

Έναν όμορφο αγώνα έδωσε χθες η ομάδα κοριτσιών Κ18 βόλεϊ του Φ.Ο.Α στην Κρύα Βρύση φέρνοντας την 1η νίκη για φέτος με τελικό αποτέλεσμα 0-3 και σετ: 

17-25, 22-25, 24-26

Σε ένα καθαρό, ακίνδυνο και φιλόξενο γήπεδο μας υποδέχτηκε η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Κρύας Βρύσης και υπό αυτές τις συνθήκες έφτασαν τα κορίτσια μας σε αποδόσεις που επέτρεψαν την απόλυτη νίκη.  

Με coach τη Ρίτσα Πρόικου και Τεχνικό Σύμβουλο τον Τάκη Χριστοφορίδη, τα κορίτσια μας στο 2ο αγώνα τους στο φετινό πρωτάθλημα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν αλλά και να μας πείσουν για μία «πολλά υποσχόμενη» πορεία.

Συγχαρητήρια σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών των αθλητριών που στηρίζουν την προσπάθειά τους. 

Σας περιμένουμε όλους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας το προσεχές Σάββατο 19/11/22 στις 2:00μμ με τον Ζαφειράκη Νάουσας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365