Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Νέα γυναικοκτονία στην Μπούκα Μεσσήνης: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Ένας 81χρονος φέρεται να σκότωσε την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε

Με τη διαλεύκανση μιας νέας γυναικοκτονίας ασχολούνται οι ελληνικές Αρχές, αυτή τη φορά στην Μπούκα Μεσσήνης. Ένας 81χρονος φέρεται να σκότωσε την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. 


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Μπούκα Μεσσήνης. Ένας 81χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε την 61χρονη σύζυγό και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στην ζωή του.


Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε δύο παιδιά και ότι ο 81χρονος ασχολούνταν με γεωτρήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365