Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα της Ελπίδας Έδεσσας

Δελτίο Τύπου
Μία νίκη και μία ήττα, ο απολογισμός για το νεανικό σύνολο της Ελπίδας Εδεσσας. Ηττα για το πρωτάθλημα  στη Λεπτοκαρυά Γιαννιτσών και νίκη  για το κύπελλο, με την Δόξα Μαυροβουνίου, στο ουδέτερο γήπεδο των Σεβαστειανών.

Ειδικότερα:

Πρωτάθλημα:  Ατρόμητος  Λεπτοκαρυάς -  Ελπίδα Εδεσσας  5 – 0 

Στην γειτονική Λεπτοκαρυά, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της το νεανικό σύνολο της ομάδας της πόλης μας. Σε ένα μικρό σε διαστάσεις γήπεδο, η γηπεδούχος ομάδας,  έτσι και αλλιώς πιο έμπειρη, εκμεταλλεύτηκε τα μεγαλύτερα σώματα των παικτών της. Τα εύκολα λάθη των παικτών της Ελπίδας και η απειρία τους, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους, να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ, και να  κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 4 – 0.

Η εικόνα βελτιώθηκε για την Ελπίδα, στο Β΄ημίχρονο, αλλά δεχόμενο ακόμη ένα τέρμα, τελείωσε το παιχνίδι ηττημένη με 5 – 0.

Ένα άτυχο  αποτέλεσμα και ξεκίνημα  για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Εδεσσας, στόσο ο χρόνος είναι και κυλάει με το μέρος τους, αφού το σίγουρο είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα βελτιώνονται, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Η δουλειά που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μέσα στο γήπεδο, υπό αντίξοες συνθήκες, τις οποίες γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι νεαροί ποδοσφαιριστές, θα αποδώσει καρπούς. 

Η ομάδα καλείται, να γυρίσει σελίδα, κρατάει την φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών της και καλείται  να δει τις επόμενες αναμετρήσεις, που συνεχίζονται, ενώ ήδη την Τετάρτη (3 Νοεμβρίου), η ομάδα αγωνίζεται για το κύπελλο, με την ομάδα του Μαυροβουνίου, στο γήπεδο των Σεβαστειανών.


Η σύνθεση της ομάδας ήταν: 

Ελπίδας Εδεσσας  (Στεργιόπουλος Βάιος), Σταφίδας, Γέργης, Σάνος, Ζήσης, Λατίφι, Αποστολίδης, Σέξτος, Λιάρος, Τσέλιος, Τσολάκης, Σαπουντζής.

. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Μπογδάνης και Μπλιδινιώτης. 


Tετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Κύπελλο : ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ    2-4


Η πρώτη επίσημη νίκη της Ελπίδας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιήθηκε απέναντι στην Δόξα Μαυροβουνίου, στο ουδέτερο γήπεδο των Σεβαστειανών, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, το νεανικό σύνολο της ομάδας της Εδεσσας, προηγήθηκε με γκολ του Σαπουντζή στο 14΄, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει και το 0-2  στο 24΄. Στην συνέχεια η κυριαρχία της Ελπίδας, σφραγίστηκε με δύο τέρματα του Τσολάκη στο 41΄και 44΄ αντίστοιχα. ΄Ετσι το ημίχρονο θα κλείσει με την Ελπίδα προηγούμενη 0-4, ενώ στο διάστημα αυτό είχε και δύο δοκάρια.

Στο β΄ ημίχρονο, η Δόξα ανέβασε την απόδοσή της, πετυχαίνοντας δυο τέρματα, με τον Φαφούτη στο 53΄ και με τον Στανίδη στο 60΄ (πέναλτι). Στο υπόλοιπο διάστημα το σκορ, για να βρει το τέλος του αγώνα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν. 

 Ένα σκορ που γεμίζει με αισιοδοξία όλους τους ανθρώπους της Ελπίδας, και αυξάνει την διάθεσή τους για δουλειά, στο γήπεδο και στις προπονήσεις. 

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πρέπει να προβληματίσει την διοργανώτρια αρχή, αφού αναφερόμαστε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ( μαθητές Λυκείων), ή σε εργαζόμενους. 

Η σύνθεση της ομάδας της Ελπίδας ήταν: 

Ελπίδας Εδεσσας  (Στεργιόπουλος Βάιος), Σταφίδας, Σιάνος, Ζήσης, Μητσόπουλος Λατίφι, Αποστολίδης, Σέξτος, Λιάρος, Τσέλιος, Τσολάκης, Σαπουντζής.

. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Παρίζας και Τσαρκάϊ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365