Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Άλωσε την Δράμα ο Αερωπός

Άλωσε την Δράμα ο Αερωπός
Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Handball Premier πανηγύρισε ο Αερωπός, που επικράτησε εκτός έδρας της Δράμας ’86 με 23-26, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κάκιστο ξεκίνημα επιθετικά (1-5 στο 15ο λεπτό), όμως σταδιακά μπήκαν στο παιχνίδι και στο 40′ πέρασαν μπροστά με 16-14. Έως το 55′ οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ, και στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Κώστα Τούτση βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν για να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.

Οι Αθανασιάδης, Κουκουτσίδης, Μποκάρεφ και Μυροδουλάκης σήκωσαν το επιθετικό βάρος για τον Αερωπό σκοράροντας τα 23 από τα 26 γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σίνα με έξι τέρματα.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-5, 6-7, 7-11, 10-14 (ημχ), 13-14, 16-14, 17-18, 19-19, 21-21, 23-26

Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 4, Λαζαρίδης, Χαϊτίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 3, Καλαϊτζίδης, Παπαγεωργίου 1, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 6.

Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 5, Μήγγας, Αθανασιάδης 6, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 6, Μποκάρεφ 6, Μυλωνάς, Μπούλκιν, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Μπούτκαρης, Τοτίδης.

Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 1/1 – 1/1


Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365