Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Πρώτο τρίποντο για τον Μ. Αλέξανδρο Όρμας

Το παιχνίδι ήταν καλό
Την παρθενική του νίκη και τους τρείς πρώτους βαθμούς πανηγύρισε στο πρωτάθλημα της Α1 ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας, που επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη Παλαιφύτου.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό σε όλη την διάρκεια του και ικανοποίησε του φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι διατήρησαν μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή επιθετική ενέργεια να ανοίξουν το σκορ στο 48’ όταν ο Χρήστος Νούσης με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε δυο αντιπάλους και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπάνια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν στο 61’ ο Δημήτρης Λιτοβολής έπιασε κεφαλιά ψαράκι από ευνοϊκή θέση και η μπάλα έγλυψε το κάθετο δοκάρι του πολύ καλού Άκη Ζλατάνη γκολκήπερ των γηπεδούχων.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την νίκη τους, όταν ο Παναγιώτης Σαββίδης με ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του, καθώς έπιασε φοβερό μονοκόμματο σουτ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, που πίεσαν μέχρι την λήξη του αγώνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουρλούτσκι, Λιάβας, Ατζαμιδάκης.

9 σχόλια:

  1. Άντε γιατί πολύ ψηλά τον αμανέ με τα ψέμματα πήρε κ το παλαιφυτο.. μπαμ κ κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε γατάκια 2 φάσεις κάνατε 2 βάλατε κολοφαρδια φουλ.
    Και στο δεύτερο όλο κάτω εισασταν ζήτημα αν παιξατε 20 λεπτά μπάλα.
    Βγάλατε και γλώσσα αμπαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!! ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ μάθε να σέβεσαι

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα έτσι είναι οι πελάτες το περσινό το ξέχασες γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περσινό διπλό στην έδρα σου που με έβγαλε κατηγορία το ξέχασες φιλε καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  4. Αν κάναμε εμείς 2 φάσεις εσείς πόσες κάνατε ;;1 η καμία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρωδια του ποδοσφαιρου. Στο 2ο με το ζορι παιχθηκαν 15 λεπτα καθαρου αγωνα. Η Ορμα αυτο μπορουσε, αυτο επρεπε να κανει για να παρει αποτελεσμα. Ο διαιτητης ομως επρεπε να προφυλαξει το αθλημα. Δεν θα κρινω σφυριγματα γιατι εκει ο καθενας τα βλεπει αλλιως. Αλλα τα 5 λεπτα καθυστερησεις σ αυτη την παρωδια, στα οποια 5 λεπτα μπηκε ο γιατρος 2 φορες και δεν κρατησε ουτε δευτορολεπτο παραπανω καταλαβαινει ο καθενας το επιπεδο του διαιτητη και την αγγαρια που εκανε. Τελικα κυριοι της ενωσης το μεγαλυτερο προβλημα σας (μας) ειναι αυτο και πρεπει να βρειτε λυση. Αν σνεχιζετε να παρακαλατε τετοιους τυπους να σφυρανε χωρις την ευκαίρια της τιμωριας, συγνωμη αλλα ολο το πρωταθλημα θα εξελιχθει σε παρωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στην ορμα...Ο πεθαμενος κλανει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάνει κι ο πεθαμένος απ' ότι φαινεται τελικα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365