Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Μπαράζ πληρωμών από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ, πληρώνονται επιδόματα ΟΑΕΔ και συντάξεις

Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 606 εκατ. ευρώ
Την έναρξη στις 25 Νοεμβρίου της διαδικασίας της καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Δεκεμβρίου (που θα ολοκληρωθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα) περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ -ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου.

Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 606 εκατ. ευρώ σε 1.027.836 δικαιούχους, από τις συντάξεις και τα επιδόματα ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα:

1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα οι εξής καταβολές:

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα καταβληθούν  535 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου σε 940.000 συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ
Την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 18 εκατ. ευρώ σε 700 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
Θα καταβληθούν τέλος  11,2 εκατ. ευρώ σε 31.936 ασφαλισμένους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας) 
2. Από τη ΔΥΠΑ -ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές

15 εκατ. ευρώ σε 35.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων 
19 εκατ. ευρώ σε 18.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης
700.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας
500.000 ευρώ για 1.000 συμμετέχοντες σε Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (καταβολή εισφορών σε φορείς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365