Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Νέο τρίποντο ο ΑΣ Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)

Νέο τρίποντο ο ΑΣ Γιαννιτσά
Νέα νίκη πέτυχε ο ΑΣ Γιαννιτσά που λύγισε δύσκολα την αντίσταση της Νίκης Αξού με σκορ 2-1 και πήρε τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, όπου παίχθηκε μέτριο ποδόσφαιρο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, πήραν το προβάδισμα στο 56’ με τον Αντώνη Παρσόπουλο να γράφει το 1-0 για τον ΑΣ Γιαννιτσά, όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν σχεδόν άμεση με τον Γιώργο Αποστολούδα να γράφει το 1-1 στο 63’ και να βάζει φωτιά στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί για την ανατροπή, καθώς πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο κόντρα στην ροή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα συο 78’ με τον Τάσο Καψάλη να γράφει το 2-1 και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, παρότι οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Πέσιου πάλαιψαν μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Κοσέογλου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Αδραμάνης, Βλαδίκας.

Συνθέσεις:
ΑΣ Γιαννιτσά:(Σταύρος Κωστογλίδης)
Δομουχτσίδης, Καψάλης Α., Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Καψάλης Ε., Μπιγκάνος, Σοφιανίδης, Παρσόπουλος, Στεργίου, Κοσέογλου.

Νίκη:(Αντώνης Πέσιος)
Καμπαλής, Σιδέρης, Μπακάλογλου, Λιτοβολής, Τρελόπουλος, Χαμαλίδης, (62’ Φυντάνης), Αποστολούδας, Αβτζόγλου, Πολατίδης, (80’ Γεωργιάδης),  Κάρτζιος, Τσιλογλανίδης.

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη G.D. Create Photos:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365