Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Θρίλερ στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση των Emirates, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Αθήνα συνοδεία μαχητικών

Τι συνέβη με τις πτήσεις της Emirates
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την Αστυνομία να τίθεται σε συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινητοποίηση αφορούσε δύο πτήσεις της Emirates από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό, η μία το Ντουμπάι και η άλλη τη Νέα Υόρκη, στις οποίες, φέρεται να επέβαινε ύποπτος άνδρας αραβικής καταγωγής, για τον οποίο ενημέρωσε η CIA.

Αμέσως η Αρχές του αεροδρομίου καθήλωσαν την μία πτήση, την ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι πριν καν απογειωθεί, ενώ στη δεύτερη την ΕΚ 209 της ζητήθηκε να επιστρέψει πίσω στον αερολιμένα Αθηνών, μια και είχε μόλις λίγα λεπτά που είχε περάσει το FIR Αθηνών.

Η πρώτη πτήση έχει ελεγχθεί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ. Η δεύτερη πτήση της Emirates προσγειώθηκε στην Αθήνα πριν από λίγο, συνοδεία μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.

Τι συνέβη με τις πτήσεις της Emirates

Το πρώτο αεροπλάνο, το οποίο είχε προορισμό το Ντουμπάι, δεν είχε προλάβει να απογειωθεί από το «Ελ. Βενιζέλος» και ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Οι Αρχές έψαξαν εξονυχιστικά το αεροπλάνο, ελέγχοντας κάθε επιβάτη που βρισκόταν στην πτήση.

Το δεύτερο αεροπλάνο της Emirates, η πτήση ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη, είχε απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία όταν αναγκάστηκε να γυρίσει στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απ' όπου ξεκίνησε. Αυτήν την ώρα, το αεροπλάνο επιστρέφει στην Αθήνα για να γίνει έλεγχος, πετώντας αποκλειστικά πάνω από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπ. Άμυνας το αεροσκάφος το συνοδεύουν μαχητικά αεροσκάφη. Αναμένεται να προσγειωθεί σε λίγα λεπτά της ώρας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η πορεία της πτήσης Αθήνα-Νέα Υόρκη που αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω έπειτα από πληροφορίες της CIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365