Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αλέξανδρος Κούρτογλου: O προπονητής του Εδεσσαϊκού για την έναρξη της Γ’ Εθνικής

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου μίλησε στο regista.gr για τη νέα χρονιά
Ο 37χρονος τεχνικός που μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αλμυρό και Ολυμπιακό Βόλου, βρίσκεται από πέρυσι στον πάγκο του Εδεσσαϊκού, μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οι ερυθρόλευκοι και φυσικά είχε πολλά να πει για την σεζόν που ξεκινά.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου μίλησε στο regista.gr για τη νέα χρονιά αναφέροντας τα εξής:

Ο 2ος όμιλος έτσι όπως διαμορφώθηκε, νομίζω ότι σίγουρα θα έχει πολυ ενδιαφέρον για τον κόσμο, φέρνοντας αντιμέτωπες μετά από χρόνια ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α’ Εθνική. Υπάρχουν ονόματα ομάδων στον όμιλο, όπως ο Εδεσσαϊκός, η Καστοριά, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Πιερικός που σε όποιον όμιλο και να ήταν θα τραβούσαν το ενδιαφέρον και φέτος τυχαίνει να είναι στον ίδιο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι αγωνιστικά, αυτός ο όμιλος φέτος θα είναι ένας από τους δυσκολότερους και πιο αμφίρροπους.

Νομίζω ότι πέρα από τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει ξεκάθαρο στόχο, όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν δυνατές χωρίς προς το παρόν να δείχνουν μεγάλες διαφορές. Εμείς είμαστε μια από τις ομάδες του ομίλου που το βάρος της ιστορίας μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα για κάποιους λόγους άργησε λίγο να ξεκινήσει. Αυτό το αντιμετωπίσαμε και στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε, καθώς οι περισσότερες ομάδες που παίξαμε ήταν ένα μήνα πιο μπροστά από εμάς.
Συμβαίνει επίσης ο Εδεσσαϊκός να είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα, με μόνο τρεις από τους παίκτες που είχαν ενεργή συμμετοχή στο περσινο ρόστερ να είναι μαζί μας και φέτος. Είμαστε ωστόσο ήδη πολύ ανταγωνιστικοί και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε. Στόχος μας είναι να είμαστε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις, όπως επίσης και να κάνουμε τον φίλαθλο κόσμο του Εδεσσαϊκού να χαίρεται βλέποντας την ομάδα του.

Η κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους για την πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Πιερικό, μία ομάδα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά. Είναι κι αυτή μια ομάδα που προέρχεται από την Super League 2 και που το όνομά της έχει ειδική βαρύτητα πόσο μάλλον στην Γ’ Εθνική. Φέτος ειχα την ευκαιρία να την δω δύο φορές και έχω άποψη. Είναι πρεμιέρα κι αυτό είναι το σημαντικό γιατί όλοι μας περιμέναμε πότε θα ξεκινήσουμε.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, στο τεχνικό τιμ του οποίου είχε περάσει ως βοηθός των Σάκη Παπαβασιλείου και Κώστα Μπράτσου το διάστημα 2016/18:

Με τον Ολυμπιακό Βόλου και ιδιαίτερα με τον κόσμο του είχα και πριν πάω στην ομάδα καλή σχέση. Μετα το πέρασμα μου βέβαια δέθηκα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες και η δύναμη του είναι ο κόσμος του. Σίγουρα η Γ’ Εθνική είναι πολύ μικρή κατηγορία γι’ αυτήν την ομάδα.

Φέτος φαίνεται ότι άμεσα μετά τον υποβιβασμό από τη Super League 2 συσπειρώθηκε και έκανε κινήσεις που δείχνουν τον στόχο της ομάδας. Νομίζω ότι αν δείξει σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνιστική συνέπεια και με την βοήθεια του κόσμου του έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του. Είναι άλλωστε κάτι που έχει ξανακάνει. Πλέον με τα πλέι οφ ανόδου το να αλλάξει κατηγορία μία ομάδα είναι μαραθώνιος και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την δυναμική αλλά κ το βάθος που χρειάζεται για να το υποστηρίξει

1 σχόλιο:

  1. Που τον βρήκατε πάλι αυτόν ? Φοβερές οι περγαμηνές του!!!! .....μόνο με την ασχετοσύνη του όλα καλά θα πάνε.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365