Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Αλέξανδρος Όρμας - Ορφέας Ριζαρίου 1 - 2

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Η κλάση του Γιώργου Κατικαρίδη έδωσε το τρίποντο στον Ορφέα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στην Όρμα, όπου ο Ορφέας Ριζαρίου επικράτησε με σκορ 2-1 του τοπικού Μ. Αλέξανδρου και κλείνει θετικά το 2022.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο η εξέλιξη του σκορ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν και έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τους Σαββίδη και Μάρκου Μ., που όμως απεσόβησε σωτήρια ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Συμεωνίδης και κράτησε όρθια την ομάδα του, που ήταν μέτρια στο πρώτο σαρανταπενταλέπτο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και δημιούργησαν δυο-τρείς προϋποθέσεις για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, χωρίς να τα καταφέρουν, είχαν κέρδος όμως την αποβολή του Παναγιωτίδη στο 47’ που ανέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για τέρμα.

Οι γηπεδούχοι αν και αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 64’ όταν ο Νούσης Χ. σούταρε δυνατά, απέκρουσε με τα πόδια ο Συμεωνίδης η μπάλα πήγε και πάλι στον Νούση Χ. που έκανε την σέντρα και ο Σαββίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά και με την είσοδο του Κατικαρίδη Γ. έγιναν επικίνδυνοι και στο 76’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον πρώην άσο του Εδεσσαϊκού να κάνει το 1-1 με εκπληκτική ενέργεια και ωραίο πλασέ.

Στο 84’ ο Κατικαρίδης Γ. ανατράπηκε από τον Μάρκου Π. και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος γράφοντας το 1-2 για την ανατροπή των φιλοξενουμένων, που κράτησαν την νίκη, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία να κλέψουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, όταν κεφαλιά του Νάνου από κοντά, πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Τρυψιάνης, Σγούρος Γ.
Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)
Ζλατάνης, Νούσης Χ., Μπίτσας, Μάρκου Π., Μάρκου Γ., (60’ Νούσης Ε.), Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Σαββίδης, Ρακιάρης, (60’ Γώγος), Μάρκου Μ., Νάνος.

Ορφέας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)
Συμεωνίδης, Κατικαρίδης Κ., Βάινας, (46’ Φαντίδης), Κατικαρίδης Α., Κελεσίδης, Σιδηρόπουλος, (67’ Κατικαρίδης Γ.), Κικίδης, (46’ Καραολάνης Π.), Αλεξιάδης, Σαββαντόγλου, Σίσκος, Καράχατζης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:



























































3 σχόλια:

  1. Σεμνά ταπεινά με καλή δουλειά κλείνουμε όμορφα την χρονιά.. συνεχίζουμε έτσι αθόρυβα. Μπράβο Ορφέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΥΨΙΑΝΗ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαιτητή Ζιωγλη μάθε τι σημαίνει το πλεονέκτημα γιατί έφαγες έτοιμο γκολ του Ριζαριου σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365