Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Κοζάνη: Σπίτι φωταγωγήθηκε με 10.000 λαμπιόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο
Απτόητοι παρά τις αυξημένες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα συνέχισαν για 18η φορά οι ιδιοκτήτες του πιο φωταγωγημένου σπιτιού στην Ελλάδα το οποίο βρίσκεται στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr το εν λόγω σπίτι έχει στολιστεί με περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια.

Στολισμένο σπίτι Χριστουγέννων στην Κοζάνη 2022

Στόχος των ιδιοκτητων του σπιτιού είναι να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στους περαστικούς αρκετοί εκ των οποίων σταματούν για να φωτογραφήθούν με το εντυπωσιακό οίκημα.

Πίσω από τη μαγική εικόνα βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους τον υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.


Δείτε βίντεο από το σπίτι με τα 10.000 λαμπάκια στην Κοζάνη:



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365