Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Έπιασαν εκπαιδευτικό για ασέλγεια στην 12χρονη κόρη του

Σοκ στην Καλαμάτα
«Παγωμένη» είναι από χθες η κοινωνία στην Καλαμάτα, καθώς έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας εκπαιδευτικός 61 ετών, καθώς φέρεται να ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με το TharrosNews, μια γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για τα όσα έπεσαν στην αντίληψή της και ο άνδρας -που μάλιστα είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό- συνελήφθη και από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του, είναι η αποπλάνηση ανηλίκου καθώς η γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365