Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πατέρας συνελήφθη γιατί κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του

Το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων

Αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο, με πατέρα να καταλήγει στη φυλακή.

Ανήλικη κοπέλα, 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδερφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.


Το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη. Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια, αλλοδαπής καταγωγής, αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας βγαίνει εκτός ορίων. Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το γιο του.


Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365