Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

“Πεδίο μάχης” η Θεσσαλονίκη – Βροχή από μολότοφ και χημικά - 15 προσαγωγές

Δείτε το βίντεο

Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.


Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις στο τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου.


Τα άτομα πέταξαν δεκάδες μολότοφ προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.


Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν σε παρακείμενες οδούς, με τους κουκουλοφόρους να συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και να πυρπολούν κάδους και με τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.


Τουλάχιστον 15 προσαγωγές για τα σοβαρά επεισόδια – Πληροφορίες για τραυματία αστυνομικό


Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τουλάχιστον 15 προσαγωγές ατόμων που φέρεται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων, αστυνομικός έπεσε από μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365