Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ίλιον: Πώς οι ανήλικοι έπεισαν τον 15χρονο να πάει ξανά στον τόπο του μαρτυρίου

Το θύμα ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του
Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση των ανήλικων στο Ιλιον, οι οποίοι επί ένα μήνα βίαζαν τον 15χρονο συμμαθητή τους.


Το θύμα ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του, ενώ κάποιες πληροφορίες θέλουν να το παιδί να δεχόταν και bullying για την εμφάνισή του.


Οι συλληφθέντες φέρεται να τον απειλούσαν και να τον χτυπούσαν με ένα ρόπαλο, ενώ στην παρέα κομβικός ήταν και ο ρόλος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τα οποία δεν συμμετείχαν στον βιασμό, ωστόσο φέρονται να διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι!


Πώς τον έπεισαν να ξαναπάει στον τόπο μαρτυρίου


Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο 15χρονος από το Ίλιον στην κατάθεσή του φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την πρώτη φορά που τον κακοποίησαν, του είπαν πως «έκαναν πλάκα» και δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο.


Με αυτόν τον τρόπο πείστηκε και πήγε ξανά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής, που έγινε τελικά τόπος μαρτυρίου. Οι έξι ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον παρουσιάστηκαν σήμερα (24/12) ενώπιον του Ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις  ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επειδή δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.


Οι νέες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες που είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου, προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» τα βίντεο που αποκάλυπταν την σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου, μόλις η υπόθεση πήρε δημοσιότητα. Υπάρχουν μάλιστα και πολλά μηνύματα σε εφαρμογές που αποκαλύπτουν αυτή την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365