Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης που σκότωσε την 22χρονη - «Με έπεισε να γίνω άντρας»

«Με έπεισε να γίνω άντρας»
Η 17χρονη φέρεται να ήταν υποχείριο της δολοφονημένης 22χρονης, η οποία την εξανάγκασε όπως είπε στην ανακρίτρια, να γίνει άντρας - Η κοπέλα της, φέρεται να της είχε κλείσει ραντεβού για φυλομετάβαση, της έδινε τεστοστερόνη και στο τέλος της είπε ότι ήταν ερωτευμένη με αγόρι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς που οδήγησε στο στυγερό έγκλημα.


Τις πτυχές του ειδεχθούς εγκλήματος που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι, όπου εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την κοπέλα της. Εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών, του γνωστού Tinder.


«Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή. Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να κάνουμε σεξ».


«Με έπεισε να γίνω άντρας»

Οπως αναφέρει η 17χρονη στην απολογία της, η 22χρονη την έπεισε πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φυλομετάβαση. «Τον Αύγουστο του 2022 η Μάγια με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα. Ομοίως, το θύμα μου αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη. H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά – επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και στα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”».


Τα σκευάσματα είχαν αρχίσει να δημιουργούν αλλαγές στο σώμα της, ενώ οι γονείς της 17χρονης ανακάλυψαν πως η κόρη τους σκόπευε να ξεκινήσει επεμβάσεις. Η ανακάλυψη αυτή τους εξαγρίωσε, με την 17χρονη να τους υπόσχεται ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ξανά το σκεύασμα.


«Η Μάγια με έπεισε να αλλάξω με χειρουργική επέμβαση φύλο (φυλομετάβαση). Για τον σκοπό αυτό έκλεισε ραντεβού με ενδοκρινολόγο, η οποία με κατεύθυνε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσω τις επεμβάσεις. Oταν οι γονείς μου το ανακάλυψαν στο κινητό μου, εξαγριώθηκαν. Η μητέρα μου πέταξε όλα τα ανδρικά ρούχα, τα ανδρικά αρώματα και μου είπε ότι “εγώ γέννησα κορίτσι”. Οι γονείς μου με υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος όπου διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη είχε φτάσει στο 1.500. Υποσχέθηκα ότι θα το σταματήσω, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το σκεύασμα», δήλωσε η 17χρονη.


Πώς την δολοφόνησε

Στη συνέχεια η 17χρονη περιέγραψε πώς έγινε το φονικό. Τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης, όμως τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή. «Την περασμένη Κυριακή οι γονείς μου και ο αδελφός μου έλειπαν από το σπίτι και βρήκα την ευκαιρία να την καλέσω. Μου είχε πάρει δώρο ακουστικά και ήθελα να μου τα δώσει. Εγώ είχα προμηθευτεί μια σαμπάνια για να γιορτάσουμε τη νέα της δουλειά. Οταν ήρθε, πήγαμε στην κουζίνα να πάρουμε το μαχαίρι προκειμένου να ξετυλίξουμε το αλουμινόχαρτο της σαμπάνιας και να την ανοίξουμε. Το μαχαίρι το ακουμπήσαμε στο γραφείο».


Η 22χρονη εξομολογήθηκε στη 17χρονη πως ήταν ερωτευμένη με κάποιον, πυροδοτώντας τα συναισθήματα της προδοσίας. Τότε ήταν που ξεκίνησε ο καυγάς, με την 22χρονη να πέφτει νεκρή από τουλάχιστον 40 μαχαιριές. «Η Μάγια ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ενιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας», δήλωσε η 17χρονη. Σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365